Computervrienden.nl

Computervrienden

Een website van Maartens automatisering
Uw partner op het World Wide Web

Neem contact opBelangrijke informatie

Wij proberen zoveel mogelijk informatie te leveren over onze diensten en producten. Dit gaat soms heel erg ver, maar wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren. Als u iets snel wilt weten, bestellen of wat dan ook kunt u dit doen door een e-mail bericht te sturen.

Op de betreffende contact pagina staan wat adviezen die belangrijk zijn om op te volgen als u contact met ons opneemt. Deze zijn puur bedoeld om onduidelijkheden te voorkomen en tijd te besparen.

Informatie cursus

Er zijn twee manieren om een cursus bij Maartens Automatisering te volgen. De goedkoopste optie is via de mail. Bij deze keuze ontvangt u een les per email. Bij deze les horen vragen, deze moet u beantwoorden / uitvoeren en stuurt u terug naar Maartens Automatisering om te laten nakijken. Bij een onvoldoende ontvangt u de correcties terug voor een nieuwe poging. Bij een voldoende ontvangt u de correcties ook retour, maar dan vergezeld met een nieuwe les. De prijs hiervan is 7,50 per les (inclusief correcties).

Een effectivere en luxere methode is privé les, bij u thuis. Hiervoor wordt 25 euro per les exclusief voorrijdkosten.

Cursus CSS

Als je de cursus HTML hebt gevolgd wil je natuurlijk ook leren om alles mooi vorm te geven. Dit kan met CSS (style sheets). CSS is dé opmaaktaal voor een webpagina. Door de opmaak apart te zetten bereiken we het volgende: de pagina zelf blijft mooi overzichtelijk, en elke pagina van de website kan gekoppeld worden met hetzelfde css bestand. Als je dan de opmaak aanpast in dat bestand, geld dit voor de gehele website. Dit scheelt dus enorm veel tijd.

CSS

Aanbevolen vooropleiding:

Basis cursus, of gelijkwaardig.

Cursus HTML, of gelijkwaardig.