Computervrienden.nl

Computervrienden

Een website van Maartens automatisering
Uw partner op het World Wide Web

Neem contact opBelangrijke informatie

Wij proberen zoveel mogelijk informatie te leveren over onze diensten en producten. Dit gaat soms heel erg ver, maar wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren. Als u iets snel wilt weten, bestellen of wat dan ook kunt u dit doen door een e-mail bericht te sturen.

Op de betreffende contact pagina staan wat adviezen die belangrijk zijn om op te volgen als u contact met ons opneemt. Deze zijn puur bedoeld om onduidelijkheden te voorkomen en tijd te besparen.

Affiliate

Reclame maken moeten we allemaal. Het internet bestaat uit miljarden pagina's, dus de dus de kans dat iemand dit leest is vrij klein.

Nu zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Men kan adverteren op internet of in bijvoorbeeld een tijdschrift of zelfs op tv. Dit is niet goedkoop en geeft een relatief lage respons. Daarnaast zijn er veel consumenten die puur naar de prijs kijken en niet naar de kwaliteit.

Vandaar dat wij besloten hebben om een reseller en een affiliate programma op te zetten. Het verschil is als volgt: Een Affiliate verkoopt producten van ons via aan website, nieuwsbrief of ander medium naar keuze. Dit gaat meestal met een speciala link of een op maat gemaakt formulier. Meer informatie geven wij graag op uw verzoek.

Waarom?

Waarom zou u affiate worden? Simpel: zonder investering en met minimale inzet kunt u extra geld verdienen aan uw sitebezoekers vrienden, collegas of bestaande klantenkring. U weet ook zeker dat u een goed product aanbied, en bijvoorbeeld met webhosting op een van de snelste lijnen zit van Nederland.

Verschil met andere programma's

U verteld ons hoe u reclame wilt maken. Wij stellen dan wat voor. Bijvoorbeeld een speciale link voor uw emails, of een formulier voor uw website welke wij op maat voor u maken. U ziet dat u bij ons niet nummertje zoveel bent, maar een waardige partner!

Wordt u onze nieuwe affiliate? Neem dan eens contact met ons op.

Affiliate worden kan zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Scripts